Carrer Creus s/n, 07550 Son Servera
Generació 2013 Classe C,General 2021-22 Taller de sostenibilitat ♻

Taller de sostenibilitat ♻

♻ Dia 27 d’abril vàrem realitzar un taller de sostenibilitat emmarcat en l’agenda 2030. Es titulava “Auditoria al centre” i ho va organitzar la nostra Comissió de Sostenibilitat a través de Gram, gestió ambiental

Els i les alumnes varen rebre una petita explicació a classe i després es varen posar mans a l’obra fent una auditoria al centre. Hi havia tres parts: residus, aigua i energia. Ens vàrem separar en dos grups i vàrem revisar banys, poals de fems, finestres i portes, etc. com a professionals del sector per extreure conclusions ambientals sobre el centre. El grup que vaig dur jo va poder veure les plaques solars i la caldera del centre i rebre les explicacions d’en Pasqual, el nostre director, que és qui sap del tema. Un luxe! I sí, a la sala de la caldera feia una olor una mica… 😝 Àlbum de fotos complet.