Carrer Creus s/n, 07550 Son Servera
Generació 2013 Classe C,General 2021-22 Els nombres romans (I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX i X)

Els nombres romans (I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX i X)

Abans de les vacances de Pasqua vàrem conèixer i fer feina amb els nombres romans. Va ser un tema que els va interessar molt i, ara es passen el dia descobrint nombres romans per totes bandes. Vàrem començar desxifrant l’enigma del rellotge de l’església de Son Servera, que té el número 4 així: IIII. Quan nosaltres enteníem que s’havia de posar així: IV. A la fi investigant vàrem llegir que antigament s’escrivia IIII i que els romans ho canviaren a IV. Article: Un error que no lo es tanto

També jugarem amb els escuradents per aconseguir fer els nombres romans d’una forma més entretenguda. Vos deix els enllaços dels vídeos. Àlbum de fotos complet.