Carrer Creus s/n, 07550 Son Servera
Generació 2013 Classe A,Classe B,Classe C,General 2023-24 ¡Clavelitos, clavelitos, clavelitos de mi corazóóóóóón! 🌹🌹🌹 Avui són ses Verges tots hi hem d’anar! 🥯

¡Clavelitos, clavelitos, clavelitos de mi corazóóóóóón! 🌹🌹🌹 Avui són ses Verges tots hi hem d’anar! 🥯

21 d’octubre celebrarem la Festa de les verges. Enguany no vàrem poder gaudir dels tradicionals bunyols però, sí de la música, i quina música! Només heu de veure alguns dels vídeos que gravàrem. La Clavelitos mini Band, juntament amb tots els i les alumnes de l’escola, formarem una súper banda de música i cantarem pels passadíssos i les classes la tradicional Clavelitos. Només cal sentir-los cantar i tocar, per fer-se una idea com d’alegres i felices estavan. Tot un èxit! A més a més, els alumnes de 5è varen fer entrega de clavells i roses a les nines, i elles els hi obsequiaren amb unes llepolies que, guardaren i menjaren a casa. No a l’escola. Les fotos xerren totes soles.

Àlbum de fotos i vídeos 5è. Àlbum de fotos i vídeos de tota l’escola.