Carrer Creus s/n, 07550 Son Servera

Karaoke i Got talent

Avui ha estat un dia molt especial a l’escola! Els alumnes de 5è hem organitzat un karaoke tipus Got Talent que ha estat tot un èxit. Des del primer moment, l’ambient era festiu i ple d’emoció. Els nostres companys s’han preparat actuacions espectaculars, demostrant tot el seu talent i creativitat.

La nostra aula polivalent s’ha transformat en un autèntic escenari, amb un equip de so impressionant. Cada actuació ha estat única: hem escoltat des de cançons pop modernes fins a clàssics que mai passen de moda. Els i les alumnes han preparat coreografies espectaculars, la qual cosa ha fet que el públic esclatés en aplaudiments.

Però no tot ha estat música. També hem gaudit d’una bona dosi de rialles amb els acudits que alguns i algunes valentes han decidit explicar. Les seves històries i ocurrències han fet riure a tothom i han contribuït a fer que l’ambient fos encara més alegre i animat.

Els alumnes han donat el màxim i han mostrat una cohesió i una passió admirables. Tots hem sortit d’allà amb un gran somriure i el record d’un dia inoblidable. Aquest karaoke – Got Talent ha estat una experiència que segurament repetirem!

Disfrutau de les actuacions!!