Carrer Creus s/n, 07550 Son Servera

Sortida a Hidropark

Ahir, els alumnes de 5è de primària vam anar d’excursió al parc aquàtic Hidropark, situat a Alcúdia, Mallorca. L’excursió va començar amb un trajecte amb autocar molt emocionant. Vam sortir de l’escola a primera hora del matí, mentre el sol ja començava a brillar amb força, prometent-nos un dia esplèndid.

Quan vam arribar a Hidropark, la vista dels tobogans gegants i les piscines ens va deixar bocabadats. Vam passar el dia lliscant pels tobogans, banyant-nos a les piscines d’ones i divertint-nos en les zones d’aigua amb els nostres amics i amigues. Els mestres, com infants que són també es varen llençar i refrescar amb nosaltres. Les atraccions com el Kamikaze i el Soft Track van ser les preferides de la majoria de nosaltres, però també vam gaudir molt dels jocs aquàtics més tranquils com el Mini Park, ideal per refrescar-nos i descansar una mica.

Vam portar els nostres pícnics i vam dinar en una de les zones habilitades del parc, gaudint de l’ombra i compartint rialles. Després de dinar, vam tenir temps per explorar més i aprofitar al màxim el dia assolellat. Alguns i algunes ens vàrem cremar un poc molt l’esquena i les galtes, però va valer la pena. Ara, a posar crema tot el dia!

Finalment, vam pujar a l’autocar per tornar a l’escola, tots cansats però molt feliços. Va ser una jornada inoblidable plena de diversió i aventures aquàtiques! Aquí trobareu l’àlbum de fotos complet.