Carrer Creus s/n, 07550 Son Servera

JOCS D’AIGUA

Avui ha estat un dia increïble! Hem organitzat una gran batalla d’aigua que ens ha fet riure i gaudir com mai. Amb les nostres pistoles d’aigua carregades al màxim, ens hem preparat per a un matí ple d’esquitxos i diversió.

Des del primer moment, l’ambient era de pura alegria. Tothom corria d’un costat a l’altre intentant esquivar els raigs d’aigua dels altres. Els poals plens d’aigua estaven a punt per ser llançats, i les mangueres no paraven d’enviar aigua refrescant cap a tothom. En pocs minuts, tots estàvem completament xops, però amb un gran somriure als llavis. També hem disfrutat amb els globus d’aigua. S’han convertit en autèntiques bombes de diversió, explotant en un festival de rialles i esquitxades.

Després de mitja hora intensa de batalla, ens hem fet una foto de grup i ens hem eixugat per anar a canviar-nos. Álbum de fotos