Carrer Creus s/n, 07550 Son Servera
Generació 2013 Classe A,Classe B,Classe C,General 2023-24 Dia Universal dels Drets del Infants – ¿De qué color es un lápiz de color carne? Angelica Dass, fotógrafa

Dia Universal dels Drets del Infants – ¿De qué color es un lápiz de color carne? Angelica Dass, fotógrafa

El 20 de novembre és celebra el Dia Universal dels Drets del Infants. Enguany per commermorar-ho i reflexionar sobre el tema, que és molt, molt important, hem vist aquest vídeo de n’Angelica Dass. On es demana de quin color és un llapis de color carn. Hem fet una taula redona després del vídeo i hem pintat mans de diferents colors. També hem volgut fer-li un homenatge, fent-nos fotos semblants a les que ella mostra per comparar i mostrar el nostre color, real, de pell. Àlbum de fotos. Val la pena dedicar-hi uns minuts a visualitzar-ho de nou  a casa. També podeu gaudir del vídeo que hem fet a l’escola entre tot l’alumnat, mestres i personal del centre.