Carrer Creus s/n, 07550 Son Servera
Generació 2013 General 2023-24 Bon ús del telèfon mòbil

Bon ús del telèfon mòbil

Ahir, dia 13 de febrer, en Dani Gomariz, policia local de Son Servera i policia tutor del nostre centre i del IES Puig de sa Font,  ens va venir a fer una xerrada sobre el bon ús que hem de saber fer del telèfon mòbil.

En primer lloc, vàrem analitzar l’evolució que han sofert els telèfons mòbils des dels seus inicis i els nous usos que els hi començam a donar. Després, vàrem destacar els aspectes positius que ens aporten al nostre dia a dia per a, posteriorment, analitzar quins perills s’hi poden amagar darrera aquesta eina tan important a les nostres vides.

D’aquesta manera, vàrem xerrar de ciberbullying o assetjament a la xarxa; de grooming, és a dir, quan un adult es fa passar per un nin/a; sexting, que es dona quan algú utilitza fotos íntimes nostres per a fer-nos xantatge; i de suplantació de la identitat, quan algú es fa passar per nosaltres a la xarxa.

Els infants es van mostrar molt interessats en el tema i van participar de bon gust als debats que en Dani anava ençatant.

Esperam poder fer més xerrades d’aquest tipus amb l’ajuda del policia tutor.

Gràcies, Dani!

Àlbum de fotos.